Menu
totaalpartner in business

Nationaal Schoolontbijt 2020

02 september 2020
Brood speelt de hoofdrol bij het ontbijt, dat weet u als geen ander. Maar dat willen we ook graag laten zien aan alle kinderen en hun ouders. Dit jaar kan uw bakkerij daar opnieuw een heerlijke bijdrage aan leveren. Doe daarom mee aan het Nationaal Schoolontbijt en maak er voor de kinderen uit uw buurt een feestje van! Schrijf u snel in en kies de school of scholen van uw voorkeur. Dan wordt uw ovenverse brood onderdeel van hun gezonde ontbijtpakket. Het thema in 2020 is ‘Een betoverende tijd begint met een goed ontbijt’.

Voordelen van deelname
Naast het belang van brood promoot u natuurlijk het mooie bakkersvak. Maar er zijn meer redenen om mee te doen want:
1. U doet mee aan een landelijk evenement
2. U komt direct in contact met scholen uit uw buurt
3. U komt via de scholen in contact met de kinderen en hun gezinnen
4. Uw deelname is reclame in uw winkel
5. Deelname is een goede aanleiding voor lokale acties en persaandacht

Gratis baal Subliem Gluten, Bruin of Volkoren Klein
Doe uw voordeel met uw deelname dankzij Puratos. Bestel voor het Schoolontbijt een baal Subliem Gluten, Bruin of Volkoren Klein, en krijg de tweede baal naar keuze gratis. Dat betekent een besparing van maar liefst € 75,-. Bovendien kunt u met één baal bijna drie scholen van brood voorzien! Puratos neemt na uw inschrijving automatisch contact met u op en zorgt voor uw gratis baal Subliem.

Hoe werkt het
Dit jaar is het Nationaal Schoolontbijt in de week van 2 t/m 6 november. Schrijf uw bakkerij snel en eenvoudig in via www.schoolontbijt.nl/bakkers. Kies een of meer scholen uit uw buurt op één of meer dagen in de ontbijtweek. In november ontvangt u dan voor alle leerlingen van uw gekozen school een compleet ontbijtpakket in gekoelde dozen. Ieder pakket is bestemd voor 25 leerlingen. Uw bakkerij voegt aan elk pakket het volgende toe:
* 2 volkoren broden
* minimaal 18 volkoren puntjes
* minimaal 18 volkoren krentenbollen
Op de geplande ontbijtochtend bezorgt u alles op het adres van de school of scholen.

Ook interessant om te lezen

  Meedoen loont altijd
  Aanmelden
  Meedoen loont altijd
  De uitslag van de Beko Speculaaskeuringen geeft een boost aan uw verkopen en draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van uw speculaas.
  Bakkerijbranche
  beko coöperatie
  Broodcampagne
  Bakkerijbranche
  Broodcampagne
  Meer brood op de plank! Met die intentie heeft het Nederlands Bakkerij Centrum een aanvraag bij de Europese Commissie ingediend voor een vervolg op de imagocampagne ‘Brood. Goed verhaal’.
  Bakkerijbranche
  Training praktijkbegeleiders
  Bakkerijbranche
  Training praktijkbegeleiders
  Niveau 4 Boulanger studenten (schooljaar 2020/2021) hebben een leerbedrijf nodig.
  Bakkerijbranche