Menu
totaalpartner in business

Kredietunie Bakkerij Ondernemers

26 maart 2023

Komt u geld tekort voor een investering in uw brood- of banketbakkerij? Krijgt u nul op rekest bij het presenteren van uw ambities aan de bank? Zoekt u een ervaren sparringpartner, die u en uw bedrijf verder kan helpen? Dan is een samenwerking met de Kredietunie Bakkerij Ondernemers (KBO) mogelijk iets voor u!

Ervaren en vermogende ondernemers helpen collega-bakkers met krediet en coaching. Sinds de oprichting in 2013 helpen zij ondernemers in de bakkersbranche hun doelen en ambities te realiseren en verder uit te bouwen. Hiermee geeft de KBO impuls aan de sector – en ondersteunt met veel plezier en enthousiasme, het vakmanschap en het doorzettingsvermogen van individuele brood- en banketbakkers.

Financiering en coaching

De KBO verzorgt financiering van circa € 50.000 tot € 250.000. De rente over de lening bedraagt 7% en de looptijd is maximaal zeven jaar. Wie krediet aanvraagt ontvangt na een intakegesprek en toetsing van de investeringsplannen een gedegen financieringsvoorstel en een concreet krediet. Aan iedere bakker die bij de KBO een krediet afsluit wordt een coach gekoppeld. Dat is altijd iemand uit de bakkerijsector met een schat aan ervaring. Met de coach heeft u minimaal tweemaal per jaar persoonlijk contact en periodiek overleg over de cijfers.

Uitbreiding dienstverlening i.v.m. gestegen energieprijzen

De KBO heeft recentelijk besloten om haar dienstverlening tijdelijk uit te breiden in verband met de fors gestegen energieprijzen. Ambachtelijke bakkers die in liquiditeitsproblemen dreigen te komen, kunnen aankloppen bij de Kredietunie om door middel van een lening financiële rust te creëren. Uiteraard wordt aan elke bakkerij een coach gekoppeld.

Kredietgevers gezocht

De KBO staat open voor nieuwe investeerders. Wilt en kunt u geld investeren in de Nederlandse bakkerijsector? Neem dan contact op met de KBO. U helpt collega-bakkers en ontvangt zelf een mooie rente. Win-win, toch?

Bestuur en experts

De KBO is een coöperatieve vereniging van en voor ondernemers uit de bakkerijbranche. Het bestuur wordt gevormd door vier ervaren bakkerijondernemers (te weten Kees Verkerk, Hein Beerse, Johan Weggeman en Robert van der Leur) die hun werkzaamheden voor de KBO onbezoldigd verrichten. Het bestuur wordt ondersteund door een team van experts op verschillende vakgebieden waaronder Chiel van den Hout, Cris Maliepaard en Paul van Pelt.

Wilt u weten wat de Kredietunie Bakkerij Ondernemers voor u kan betekenen? Kijk dan op www.kredietuniebakkerij of neem contact op via mail info@kredietuniebakkerij.nl of bel 06 – 51 52 28 97.

 

Ook interessant om te lezen

  Vlieg met ons mee het najaar in op 18 en 19 september!
  Vlieg met ons mee het najaar in op 18 en 19 september!
  De aftrap van het najaar ervaar je op de Beko Najaarsdagen. Beleef en proef het zelf! Alles om jouw najaarsassortiment compleet te maken.
  beko-coöperatie
  De sector moet zuinig zijn op Beko Coöperatie
  Lid in beeld
  De sector moet zuinig zijn op Beko Coöperatie
  In juni neemt Anton afscheid als lid van de landelijke ledenraad van Beko Coöperatie en als regionaal bestuurslid van Beko Noord.
  lid-in-beeld
  beko-coöperatie
  Bakbekwaam LIVE
  BAKBEKWAAM
  Bakbekwaam LIVE
  Een serie interactieve middagen over gezond werken, je financiële toekomst en jongerencommunicatie.
  beko-coöperatie
  beko-coöperatie