Menu
totaalpartner in business

Gratis Embrosa app voor leden SAB

22 januari 2019
U bent de expert. Stichting Ambachtelijke Bakkerij helpt u dat te laten zien.

Als bakker bent goed in uw vak, weet u alles van uw producten, kent u uw klanten en weet u wat er speelt in de regio. Maar misschien vindt u het lastig om actief bezig te zijn met social media? De Stichting Ambachtelijke Bakkerij (SAB) ondersteunt haar leden hier graag bij en geeft hen extra marketingkracht met de gratis Embrosa-app!

Waarom actief zijn op social media?
U heeft een verhaal te vertellen. Als u dat op social media deelt, zorgt u ervoor dat klanten uw verhaal kennen, zich aan u en uw producten verbinden en vaker bij uw winkel binnenlopen. Uw klanten zijn ook actief op social media, hoe vaker zij u zien, hoe meer ze aan u denken!

Wat moet u posten?
Stichting Ambachtelijke Bakkerij zet leuke en interessante berichten over brood, banket en de bakkerij voor u klaar in de Embrosa-app, zodat u altijd inspiratie bij de hand heeft. Dit zijn klant-en-klare social media berichten die u direct kunt posten. Op Facebook, Instagram en Twitter.

Wilt u weten hoe Embrosa?
Tijdens Bakkersvak is Sandra Pluim (coördinator SAB) graag bereid om u te laten zien hoe de app werkt. U vindt haar in stand C116. Wilt u zolang niet wachten? Stuur dan een mailtje naar: info@ambachtelijkebakkerij.nu of bel: 088-6669333.

Ook interessant om te lezen