Menu
totaalpartner in business

Gouden IJsspatel 2020 naar Het IJscafé

03 maart 2020
De winnaar van het lekkerste ijsje van Nederland is bekend. Op maandag 2 maart vond de finale plaats van De Gouden IJsspatel, live op Bakkersvak/IJs-vak in Gorinchem. De finalisten draaiden live op het wedstrijdpodium hun ijs af. In totaal namen 49 ijssalons deel aan de wedstrijd.

Anne de Glint van Het IJscafé in Nunspeet neemt de eerste prijs mee naar huis. 
Tweede werd Sanne Smit van IJs bij Pinoccio in Bergen.
De derde plaats is voor Paul Wilderink van De IJssalon Paul Wilderink. 
Deze drie winnaars krijgen een nominatie voor IJssalon van het Jaar 2020

Zes genomineerde ijssalons

Dit jaar dingen maar liefst zes ijssalons mee naar de titel IJssalon van het Jaar. Deze titel wordt medio juni bekendgemaakt. De genomineerden zijn de top-3 uit De Gouden IJsspatel en de top-3 uit De Gouden IJscreatie. In de komende maanden worden deze ijssalons onder meer bezocht door een mystery guest en onderworpen aan een hygiënecheck. De winnaar van de titel wordt medio juni bekendgemaakt.

Over de IJs-vakwedstrijden

De organisatie van de IJs-vakwedstrijden (De Gouden IJsspatel, De Gouden IJscreatie, IJssalon van het Jaar), is in handen van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum. De belangenbehartiger van ambachtelijke ijsbereiders in Nederland. Met deze wedstrijden tonen ijsbereiders hun vakmanschap en kunnen ze zich aan elkaar meten, maar creëren ze ook aandacht voor ambachtelijk bereid ijs bij de consument.

Ook interessant om te lezen

  Speculaaskeuring 2020 groot succes!
  Beko Speculaaskeuring
  Speculaaskeuring 2020 groot succes!
  Ondanks corona en het daardoor wegvallen van de fysieke Beko Najaarsdagen heeft Beko met een alternatieve opzet een recordaantal speculaasproducten binnengekregen voor de jaarlijkse keuring
  beko coöperatie
  Bakkerijbranche
  Nationaal Schoolontbijt 2020
  Meld u nu aan
  Nationaal Schoolontbijt 2020
  Brood speelt de hoofdrol bij het ontbijt. Dit jaar kan uw bakkerij daar opnieuw een bijdrage aan leveren. Doe daarom mee aan het Nationaal Schoolontbijt.
  Bakkerijbranche
  Broodcampagne
  Bakkerijbranche
  Broodcampagne
  Meer brood op de plank! Met die intentie heeft het Nederlands Bakkerij Centrum een aanvraag bij de Europese Commissie ingediend voor een vervolg op de imagocampagne ‘Brood. Goed verhaal’.
  Bakkerijbranche