Menu
totaalpartner in business

BoulangerieTeam wint in Italië

22 januari 2020

Niek van Waarde, Michel Schröder zijn samen met coach Mike Onasse namens het BoulangerieTeam als winnaar uit de bus gekomen tijdens de wedstrijd Bread in the City 2020. De wedstrijd werd gehouden tijdens de Italiaanse beurs Sigep in Rimini. Nederland hield Duitsland (2) en Japan (3) achter zich.

Nederland wist indruk te maken met de vele producten die moesten worden gemaakt. Coach Mike Onasse: “Michel en Niek hebben zonder stress alle producten gebakken. De wedstrijd liep op rolletjes. We zijn heel echt heel erg blij met dit resultaat. Hier doe je het allemaal voor!”. Michel en Niek wonnen de International Bakery Cup 2020 en zij bakten de beste pizza's, ciabatta's en gezondheidsbroden. 

Michel en Niek maken binnen acht uur diverse soorten brood, getoerd gerezen pr
oducten, brioches, pizza’s en sandwiches. Alle producten worden samen met een showstuk gepresenteerd aan de Internationale jury. Nederland nam het op tegen zeven andere internationale teams: China, Duitsland, Japan, Peru, Spanje, Taiwan en Zwitserland. 

Meer informatie over het BoulangerieTeam is te vinden op www.boulangerieteam.nl

Ook interessant om te lezen

  Krijn Verdoes werkt met Chocolade Compleet
  Lid in Beeld
  Krijn Verdoes werkt met Chocolade Compleet
  ‘Zelf chocolade maken is helemaal niet moeilijk’ Banketbakkerij Verdoes in Katwijk is gegrepen door het chocoladevirus. “Als je eenmaal die machines hebt staan, is er geen weg meer terug en blijft de inspiratie stromen”.
  beko coöperatie
  Chocolade Compleet
  Speculaaskeuring 2020 groot succes!
  Beko Speculaaskeuring
  Speculaaskeuring 2020 groot succes!
  Ondanks corona en het daardoor wegvallen van de fysieke Beko Najaarsdagen heeft Beko met een alternatieve opzet een recordaantal speculaasproducten binnengekregen voor de jaarlijkse keuring
  beko coöperatie
  Bakkerijbranche
  Victor van der Pluijm
  Gouden Beko Speld
  Victor van der Pluijm
  Tijdens de ledenvergadering van Coöperatieve Vereniging Beko 14-09-2020 heeft Victor van der Pluijm een Gouden Beko Speld ontvangen voor zijn bijzondere verdiensten voor de coöperatie.
  beko coöperatie