Menu
totaalpartner in business

BoulangerieTeam naast podium

14 januari 2020

BoulangerieTeam naast podium WK Boulangerie

Na een intensieve wedstrijd waarbij twaalf landen het tegen elkaar opnamen, is het Nederlands team helaas buiten de prijzen gevallen. China werd wereldkampioen, gevolgd door nummer twee Japan en Denemarken die het podium compleet maakte.

En zo gingen Meester Boulanger Mark Plaating, Gerard Vreugdenhil, Roel Tegels en coach Hans Som helaas zonder prijs naar huis. Toch kijkt het team tevreden terug: “Je wilt altijd winnen, maar we hebben gedaan wat we konden. En de concurrentie is hier moordend. De winnende landen zijn de afgelopen periode dag in dag uit aan het trainen gegaan. Dat is voor ons helaas niet mogelijk geweest.” Nederland wist alle producten te maken, maar was niet op tijd klaar en kreeg daardoor ook een aantal strafpunten. Nederland nam het op tegen China, Costa Rica, Denemarken, Egypte, Frankrijk, Ivoorkust, Japan, Korea, Marokko, Taiwan en de Verenigde Staten.

Muzikale showtafel

Nederland presenteerde rondom het centrale thema Muziek een showstuk, diverse broden, sandwiches en viennoiserie producten. De wedstrijd vond plaats tijdens de vakbeurs Europain in Parijs. Mark was verantwoordelijk voor de baguettes en wereldbroden, Gerard maakte de viennoiserieproducten en Roel bouwde het sierstuk op. Het sierstuk was een oude platenspeler op een antiek tafeltje. De inspiratie had Roel opgedaan bij zijn opa die altijd muziek speelde op zo’n ouderwetse platenspeler.

Meer informatie over het BoulangerieTeam is te vinden op www.boulangerieteam.nl

Ook interessant om te lezen

  Speculaaskeuring 2020 groot succes!
  Beko Speculaaskeuring
  Speculaaskeuring 2020 groot succes!
  Ondanks corona en het daardoor wegvallen van de fysieke Beko Najaarsdagen heeft Beko met een alternatieve opzet een recordaantal speculaasproducten binnengekregen voor de jaarlijkse keuring
  beko coöperatie
  Bakkerijbranche
  Nationaal Schoolontbijt 2020
  Meld u nu aan
  Nationaal Schoolontbijt 2020
  Brood speelt de hoofdrol bij het ontbijt. Dit jaar kan uw bakkerij daar opnieuw een bijdrage aan leveren. Doe daarom mee aan het Nationaal Schoolontbijt.
  Bakkerijbranche
  Broodcampagne
  Bakkerijbranche
  Broodcampagne
  Meer brood op de plank! Met die intentie heeft het Nederlands Bakkerij Centrum een aanvraag bij de Europese Commissie ingediend voor een vervolg op de imagocampagne ‘Brood. Goed verhaal’.
  Bakkerijbranche