Menu
totaalpartner in business

Bezoek onze stand tijdens de Horecava

06 januari 2020

De zoete sensatie van zakendoen met Beko

Beko biedt u alles wat u nodig heeft voor de beste ambachtelijke bereiding van chocolade, ijs en koffie: complete concepten met alle keus, alle gemak en alle voordeel. Of u nu een ambachtelijke brood- of banketbakker bent of een hypermoderne horecaondernemer, u wordt beter van Beko. Beter voor uzelf, beter voor uw klanten en beter voor uw rendement. Dat is de zoete sensatie van onze complete chocolade-, ijs- en koffieconcepten. Met deze concepten maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk om extra klanten te trekken. Met name chocolade en ijs zijn even onderscheidende als onweerstaanbare verleiders. We bieden u alles om er dagelijks geïnspireerd en succesvol mee aan de slag te gaan. Gevoed door elke keer weer nieuwe recepten, workshops, masterclasses, trendtours en de meest lekker makende (rechtenvrij te gebruiken) beeldmaterialen.

Alles waar u beter van wordt

Om u vakinhoudelijk, professioneel en zakelijk verder te helpen, beschikt u met Beko over alle gewenste kennis en benodigdheden. Van bedrijfseconomisch en commercieel advies op maat tot precies de juiste producten en verpakkingen, apparatuur, machines en gereedschappen. Voor de lekkerste inspiratie bieden we speciale workshops en sessies. U profiteert van alle voordelen die wij u als totaalpartner in business te bieden hebben. Door ons brede assortiment, door onze inkoopkracht en onze persoonlijke aandacht in support en bezorging. Met ons kunt u bouwen op oplossingen in techniek en onderhoud. Dagelijks heeft Beko verspreid over het land zo’n twintig servicemonteurs voor u klaar staan. Zij doen er alles aan om u ongehinderd door te laten werken. Om een lekker product extra goed te verkopen wilt u het ook aantrekkelijk kunnen verpakken. Met Beko heeft u de keus uit een ruim assortiment van de meest smakelijke oplossingen, zowel standaard als maatwerk, van klassiek tot de meest innovatieve, eigentijdse designs, desgewenst in eigen huisstijl.

Meer weten over wat Beko voor uw onderneming kan betekenen?

Hoe we u op alle fronten met onze producten en services kunnen ondersteunen? En met onze complete concepten voor chocolade, ijs en koffie in het bijzonder? Als totaalpartner in business bespreken we tijdens de Horecava in stand 12.713 in hal 12 graag met u wat we allemaal voor u uit de kast kunnen halen. Er wordt gedemonstreerd en bezoekers worden geïnspireerd om 'out of the box' te denken. Uiteraard staan in onze stand persoonlijke ontmoetingen centraal. Of stuur een mail naar: info@beko-totaalpartner.nl.

Ook interessant om te lezen

  Speculaaskeuring 2020 groot succes!
  Beko Speculaaskeuring
  Speculaaskeuring 2020 groot succes!
  Ondanks corona en het daardoor wegvallen van de fysieke Beko Najaarsdagen heeft Beko met een alternatieve opzet een recordaantal speculaasproducten binnengekregen voor de jaarlijkse keuring
  beko coöperatie
  Bakkerijbranche
  Victor van der Pluijm
  Gouden Beko Speld
  Victor van der Pluijm
  Tijdens de ledenvergadering van Coöperatieve Vereniging Beko 14-09-2020 heeft Victor van der Pluijm een Gouden Beko Speld ontvangen voor zijn bijzondere verdiensten voor de coöperatie.
  beko coöperatie
  Bakkerswereld 26 juni 2020
  Wij zijn een coöperatie
  Bakkerswereld 26 juni 2020
  'Wij doen meer dan alleen inkopen, wij zijn een coöperatie', o.a. daarover spraken bestuursvoorzitter Aike Hilvers en coöperatiedirecteur Marquerithe Verheul met Bakkerswereld.
  beko coöperatie