Menu
totaalpartner in business
27 september 2018

Veel bakkers die meedoen aan de jaarlijkse Beko Speculaaskeuringen hopen op een telefoontje van juryvoorzitter Frank van Sprang. Frank belt op de dag na de Beko Najaarsdagen de bakker die de Beste Speculaasbakker van Nederland is geworden. Zijn telefoontje ging dit jaar naar Bakkerij Schuiteman in Garderen. Hun speculaasjes zonder amandelen behaalden de hoogste score van dit jaar, een 8,38!

De eigenaren van Bakkerij Schuiteman, Sander en Martina van den Top, reageerden enthousiast. “Wel gehoopt uiteraard maar toch verrast en bovendien erg blij. We hebben net een nieuwe speculaasmachine gekocht. Die komt volgende week en komt nu wel erg goed van pas. Ik hoop en verwacht wel extra omzet. Daarnaast geeft het winnen van deze wedstrijd me nu al extra energie en dat voelt goed” vertelt de trotse Sander.
  
Sander en Martina hebben direct nadat het nieuws bekend werd geschakeld met de lokale media en het bericht geplaatst op Facebook. “Wellicht meldt de regionale tv zich nog." Frank vraagt wat het geheim is van de speculaas zonder amandelen van Bakkerij Schuitenman. Sander geeft aan dat er niet een speciaal geheim is, maar dat de basis voor goede speculaas goede grondstoffen zijn. Natuurlijk spelen nauwkeurig en consequent werken een belangrijke rol en een hoop liefde voor het vak.

Ook interessant om te lezen