Menu
totaalpartner in business

Beko sponsor BoulangerieTeam

15 februari 2018
Het BoulangerieTeam bestaat uit diverse boulangers die de ambachtelijke broodbakkerij in de breedste zin van het woord vertegenwoordigen in de branche en bij de consument.
Door mee te doen aan internationale wedstrijden wordt er kennis opgedaan die vervolgens wordt overgedragen aan de bakkerijbranche. De laatste jaren is er regelmatig succes geboekt waarbij onlangs het veroveren van de wereldtitel in Parijs tijdens de Masters de la Boulangerie door Peter Bienefelt. Ook onze eigen baktechnisch adviseur Michel Schröder boekte succes tijdens het EK Boulangerie 2015 in Nantes, hij ging daar met de eerste plaats aan de haal.

Beko draagt het BoulangerieTeam al jarenlang een warm hart toe, vooral omdat het team actief bijdraagt aan het versterken van het bakkersambacht in Nederland. Om die reden is afgelopen maandag een sponsorcontract voor drie jaar getekend tijdens een ledenbijeenkomst van het BoulangerieTeam. Tijdens deze bijeenkomst reikten Theo van der Maten (commercieel manager Beko Groothandel) en Richard Guldemundt (commercieel manager Beko Techniek) aan alle leden van het BoulangerieTeam een gereedschapskoffer uit en spraken daarbij de wens uit dat het team zich in de toekomst blijft inzetten voor de bakkerijbranche en gaven te kennen dat Beko de samenwerking met het team bijzonder waardeert.

Ook interessant om te lezen