Menu
totaalpartner in business

Beko Speculaaskeuringen

27 mei 2020
We leven in een onzekere tijd, waarin corona-maatregelen door de overheid worden verlengd, en de 1,5 meter samenleving voorlopig de nieuwe werkelijkheid is. Na lang wikken en wegen heeft Beko Groothandel geconcludeerd dat het houden van fysieke Beko Najaarsdagen dit jaar niet haalbaar is. Besloten is dan ook om de beurs op 21 en 22 september 2020 in Nieuwegein te cancelen en in plaats daarvan digitale Najaarsdagen te organiseren.

Speculaaskeuringen in week 41

Voorgaande jaren koppelden wij de speculaaskeuringen aan de Beko Najaarsdagen. Dat gaat dit jaar dus niet lukken. Toch willen we ook dit jaar bakkers de kans geven om speculaasproducten te laten beoordelen door een vak- en consumentenjury. Uit ervaring weten wij dat de uitslag van de keuringen een boost geeft aan speculaasverkopen bij ambachtelijke bedrijven.

Bakkers kunnen op 5 en 6 oktober speculaas inleveren bij de vestigingen van Beko Groothandel in: Meppel, Utrecht, ’s-Gravenzande en Veghel. In de dagen daarna zal de vak- en de consumentenjury de ingeleverde producten beoordelen op dezelfde wijze waarop ze dat andere jaren deden. Op vrijdag 9 oktober wordt bekend gemaakt welke (banket)bakkers provinciewinnaar of landelijke winnaar zijn geworden.

De provinciewinnaars krijgen een uitgebreid promotiepakket en een award, en de 3 landelijke winnaars ontvangen ook nog een cheque van € 500,00 te besteden aan extra promotiemateriaal bij Buro MC Marketing en Creatie. Alle deelnemers krijgen, voor speculaasproducten die een 7,5 of hoger scoren, een posterpakket en een certificaat thuisgestuurd.

Begin september communiceren we hoe u zich kunt aanmelden voor de keuringen.

Ook interessant om te lezen

  Victor van der Pluijm
  Gouden Beko Speld
  Victor van der Pluijm
  Tijdens de ledenvergadering van Coöperatieve Vereniging Beko 14-09-2020 heeft Victor van der Pluijm een Gouden Beko Speld ontvangen voor zijn bijzondere verdiensten voor de coöperatie.
  beko coöperatie
  Meedoen loont altijd
  Aanmelden
  Meedoen loont altijd
  De uitslag van de Beko Speculaaskeuringen geeft een boost aan uw verkopen en draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van uw speculaas.
  Bakkerijbranche
  beko coöperatie
  Bakkerswereld 26 juni 2020
  Wij zijn een coöperatie
  Bakkerswereld 26 juni 2020
  'Wij doen meer dan alleen inkopen, wij zijn een coöperatie', o.a. daarover spraken bestuursvoorzitter Aike Hilvers en coöperatiedirecteur Marquerithe Verheul met Bakkerswereld.
  beko coöperatie