Beko-leden luisteren, praten en kiezen

20 juni 2018 |

Aike Hilvers (voorzitter) opende de ledenvergadering van Coöperatieve Vereniging Beko u.a. met een terugblik op 2017 en een toelichting op de ontwikkelingen in de Beko-organisatie, waarbij hij specifieke (actuele) onderwerpen benoemde.

Gertwin Klomp (business controller) gaf een toelichting op de resultaten van de coöperatie en haar dochterbedrijven. Daarna presenteerde de voorzitter de extra voordelen die Beko-leden hebben ten opzichte van klanten.
Zie nieuwsbericht: Beko Coöperatie keert ruim 22 miljoen uit aan leden.

Hanno Spanninga interviewde kandidaten voor vacante bestuursfuncties, waarna de regionale bestuursverkiezingen plaatsvonden en leden doormiddel van stemming vier nieuwe bestuurders kozen.
Zie nieuwsbericht: Beko-leden kiezen 4 nieuwe regionale bestuurders.

Na een korte pauze presenteerde Marquerithe Verheul (coöperatiedirecteur) de strategie die de coöperatie en haar dochterondernemingen volgen tot eind 2022. Aan de hand daarvan discussieerden de leden met bestuurders in rondetafelgesprekken over een aantal stellingen.

Voorzitter Hilvers sloot de vergadering met een dankwoord aan de leden, zijn collega bestuurders en de medewerkers van de Beko-bedrijven voor hun inzet, steun en vertrouwen.

Aansluitend aan de ledenvergadering was er volop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje terwijl de leden deelnamen aan zes inspiratiesessies.
Zie nieuwsbericht: Beko inspireert leden tijdens ledendag.

Terug naar overzicht