Menu
totaalpartner in business

Aanmelden Beko Najaarsdagen

24 augustus 2018
Ongetwijfeld wilt u dit najaar en vooral in de feestdagenmaand uw klanten verrassen terwijl u ook met plezier wilt ondernemen. De specialisten van Beko weten wat de praktijk vraagt en wat werkt, ook voor u. Tijdens de Beko Najaarsdagen ontvangen zij u graag op het Beko plein in de Grand Hall van NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Extra inkoopvoordeel
De Beko Najaarsdagen kunnen niet zonder de medewerking van leveranciers. Meer dan 90 standhouders verzorgen informatiestands en bieden, in samenwerking met Beko Groothandel, fantastische, eenmalige kortingen in de vorm van waardecheques. Doe er uw voordeel mee!

Speculaaskeuringen
Ook dit jaar kunt u uw speculaasproducten tijdens de Najaarsdagen laten beoordelen door een consumenten- en een vakjury. Een leerzame uitdaging voor elke ambitieuze bakker! Met goede speculaas kunt u zich onderscheiden en laten zien dat u een vakman bent!

Openingstijden
De beurs begint om 11.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen (en niet, zoals vorig jaar, om 18.00 uur).
Speculaasproducten kunt u op beide dagen tot 16.00 uur ter keuring aanbieden.

Aanmelden voor een bezoek aan de Beko Najaarsdagen kan door te klikken op deze link!
Nadat u zich heeft aangemeld als bezoeker kunt u zich, na verificatie van uw gegevens door ons, inschrijven voor de speculaaskeuringen! U ontvangt daarvoor een aparte mail. Heeft u afgelopen maandag een nieuwsbrief ontvangen met een link naar een aanmeldformulier waarop uw gegevens al zijn ingevuld, dan kunt u zich daarmee direct inschrijven voor de keuring. Geeft u zich op voor de keuring, dan doet u automatisch mee aan de wedstrijd.

Ook interessant om te lezen