Vacature Projectcoördinator bedrijfsopvolging bakkerij

04 juni 2018 |

Vacature in de bakkerij: Projectcoördinator bedrijfsopvolging bakkerij

De bakkerijsector is een belangrijk onderdeel van de Nederlandse economie. De bakkerijsector bestaat uit industriële- en ambachtelijke bakkerijen. De rol en functie van de ambachtelijke bakker in het Nederlandse midden en klein bedrijf is essentieel en staat tegelijkertijd onder druk. Om de ambachtelijke bakkerijsector in stand te houden is het essentieel dat er bedrijfsopvolging plaats vindt. Een aantal partijen in de branche, waaronder Beko Advies en Beko Coöperatie, heeft gezamenlijk het initiatief genomen voor het project ”Opvolgers gezocht”. In de komende jaren zal een flink aantal ondernemers de pensioengerechtigde leeftijd gaan bereiken en het bedrijf aanbieden voor bedrijfsopvolging. Zij zoeken opvolgers. Er moeten voldoende en kwalitatief goede, nieuwe, startende ondernemers de sector instromen. Voor de uitvoering van dit project wordt er gezocht naar een

PROJECTCOÖRDINATOR BEDRIJFSOPVOLGING BAKKERIJ


In deze rol ben je verantwoordelijk voor de opzet en uitvoering van het onafhankelijk platform Bedrijfsopvolgers Bakkerij. Op basis van jouw senioriteit en deskundigheid neem je het voortouw bij het zoeken naar nieuwe, startende ondernemers die de ambitie hebben een bedrijf in de bakkerijsector over te nemen. Als coördinator ben je de spin in het web en hèt centrale punt in de branche waartoe alle starters en verkopers zich wenden. Je weet naar welke adviseurs je beide partijen het beste kunt doorverwijzen. De stuurgroep, bestaande uit vertegenwoordigers uit de bakkerijbranche, vormen jouw sparringpartners. Je coördineert onder andere de werving van geschikte kandidaten, de ontwikkeling van assessments, opleidings- en coachingsmogelijkheden, het matchen van starters en bestaande bedrijven, financieringsmogelijkheden.

Profiel
Deze baan is je op het lijf geschreven als je een hbo-opleiding hebt, met minimaal 4 jaar ervaring in de bakkerijsector en/of de foodsector MKB. Je hebt gevoel bij het ondernemerschap en bij voorkeur kennis van de aan- en verkoopwereld.

Ervaring

Je instelling is belangrijker dan je opleiding: je houdt van aanpakken en legt makkelijk contact. Je bent een bruggenbouwer, je werkt planmatig en gestructureerd en je bent resultaatgericht. Je bent servicegericht en je spreekt de taal van de zelfstandige ondernemers. Affiniteit met de sector is een pré, enthousiasme een must.

Reageren

Stuur je cv met motivatie naar vacature@bakkerijopvolgersgezocht.nl 

KLIK HIER om een pdf van de volledige vacature te downloaden

Terug naar overzicht