Menu
totaalpartner in business

KERST IN OKTOBER?

19 september 2022

WIJ HEBBEN UW HULP NODIG!

Velen van u hebben of krijgen te maken met fors stijgende energiekosten. Vaak met grote gevolgen. Inmiddels hebben zowat alle media wel een item gewijd aan de gevolgen van de stijgende energiekosten voor de ambachtelijke bakkerijsector. Er is alom begrip en sympathie, maar tot op heden neemt het kabinet nog geen maatregelen voor de bedrijven. En de nood wordt steeds hoger!

We willen het kabinet ‘wakker schudden’ met als doel om op korte termijn te komen met maatregelen. Morgen is het immers Prinsjesdag en daarna volgen de Algemene Politieke beschouwingen. Hiervoor hebben we samen met een zestal bakkerij-ondernemers drie korte filmpjes opgenomen die de nood in de branche weergeven. Ons doel is dat deze filmpjes (per week één) viral gaan op alle media, gecombineerd met #broodinnood.

In het eerste filmpje roepen een aantal bakkers namens de ambachtelijke bakkerijsector de regering op om kerst dit jaar te vieren in oktober. Zodat consumenten nog één keer kunnen genieten van kerstlekkernijen. Door de energiecrisis is het anders voor veel bakkers en hun klanten te laat. Uw hulp is onmisbaar om de politiek te bewegen in te grijpen. Wij verzoeken u daarom het filmpje op alle door u gebruikte sociale mediakanalen te delen gecombineerd met #broodinnood. Als het kan vandaag (maandag 19 september) en anders graag morgen.

KLIK HIER voor het filmpje op Youtube. Deze link kunt ook gebruiken om bijvoorbeeld op uw eigen social media kanalen te plaatsen. Vergeet dan niet om ook #broodinnood erbij te zetten!
Wilt u het filmpje liever op uw eigen website zetten? Dan kunt u het HIER DOWNLOADEN.

Ook interessant om te lezen

  Speculaastips van Frank
  Beko Advies | Speculaas
  Speculaastips van Frank
  Verse speculaas is een delicatesse met het hele jaar door verkoopkansen, goede marges en geen derving.
  beko-advies
  beko-advies
  STOP HET DOMINO-EFFECT
  WIJ HEBBEN UW HULP NODIG!
  STOP HET DOMINO-EFFECT
  Kabinet, wij als bakkerijsector doen een dringende oproep: STOP HET DOMINO-EFFECT!
  beko-advies
  beko-advies
  Silvia te gast in Podcast Bakkerswereld
  Beko Advies | Column
  Silvia te gast in Podcast Bakkerswereld
  Bakkerswereld sprak op de Beko Najaarsdagen met Silvia van Nieuwland, directeur van Beko Advies.
  beko-advies
  beko-advies