Menu
totaalpartner in business

Beko Advies viert haar 30-jarige jubileum

21 september 2018

Wie jarig is trakteert!

Beko Advies viert feest! Dit jaar is het namelijk 30 jaar geleden dat Beko Advies werd opgericht. Toen nog als CAD Advies in Zeist, maar tegenwoordig hebben de adviseurs hun thuisbasis in Veghel. En wie jarig is trakteert!

 “Onze brutowinst steeg 2% in 9 maanden!”

 De Brutowinst Analyse koppelt uw recepturen onder meer aan actuele inkoopprijzen, marges en verkoopprijzen. U ziet per eindproduct exact waar uw brutowinst vandaan komt én waar u het misloopt. Hierdoor kunt u aan de basis al aansturen op maximaal rendement. Ter gelegenheid van ons 30-jarig jubileum betaalt u als nieuwe gebruiker van onze Brutowinst Analyse met bewezen succes de eerste 3 maanden slechts 30 euro abonnementsgeld per maand! (vraag naar de actievoorwaarden).

Jubileum Rendementsanalyse

Met de Jubileum Rendementsanalyse van Beko Advies komen de cijfermatige sterke en zwakke plekken van uw bakkersbedrijf aan het licht. U ziet (of krijgt bevestigd) waar de knelpunten zitten. De Jubileum Rendementsanalyse geeft u aan de hand van de bevindingen richting om uw resultaten bij te sturen, te verbeteren of te verfijnen. Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum biedt Beko Advies haar Jubileum Rendementsanalyse tijdens de Beko Najaarsdagen aan voor de speciale jubileumprijs van € 30,- (normaal € 300,-). Deze aanbieding is geldig tot 1 januari 2019. 

Gratis app bij BHV Trainingen

Beko Advies verzorgt ook dit najaar praktijkgerichte en doeltreffende trainingen op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV). Wanneer u een BHV Training bij Beko Advies succesvol heeft afgerond, ontvangt u een handige app voor uw mobiele telefoon. Helemaal gratis! Met handige tips, praktische adviezen en een digitale versie van uw BHV certificaat. KLIK HIER voor de complete lijst met data en plaatsen van onze BHV Trainingen.

Ook interessant om te lezen