Menu
totaalpartner in business

Verpak en verleid het hele jaar door

Onderschat nooit de kracht van een verpakking. De chocoladeletterdoosjes van Beko Verpakkingen zijn onderscheidend én multifunctioneel. Die gebruik je niet alleen voor Sinterklaas, maar het hele jaar door: van Valentijn tot Verjaardag.

Jouw mooiste creaties van chocolade verdienen een fraaie verpakking. In de dagen voor Sinterklaas is de uitstraling van het doosje net zo belangrijk als de chocoladeletter. Kies je voor doosjes met PET-deksel of voor het gemak van een schuifdeksel? Wat voor kleuren krijgen jouw doosjes en hoe ziet het inlegkarton eruit? Met het assortiment letterdoosjes van Beko Verpakkingen kun je alle kanten op en geef je letterlijk en figuurlijk kleur aan jouw vitrine.

Het hele jaar door
De letterdoosjes van Beko Verpakkingen zijn multifunctioneel. Blijf je na Sinterklaas nog met doosjes zitten? Zet ze dan in voor iets anders! Zo zijn er legio mogelijkheden om te variëren met jouw verpakkingen. Denk maar aan het liefste en lekkerste cadeau voor Moederdag: een afdruk van een kinderhandje in chocolade. Of presenteer een uniek ‘babydoosje’ met roze of blauw inlegkarton, lint en clip. Maak van iedere feestdag en thema een feestje in jouw winkel: van kerstfiguren en hartjes voor Valentijn tot cijfers (leeftijden) van chocolade, in plaats van letters.

Opvallende kleuren
Het assortiment letterdoosjes is vorig jaar helemaal vernieuwd.Met meer hoogglanskleuren: voor zowel de doosjes zelf, als voor het inlegkarton. Door te variëren met inlegkartons, waarop de chocoladeletter komt te liggen (of bijvoorbeeld wordt gespoten), creëer je de mooiste effecten. Het gaat daarbij vooral om het contrast tussen de kleur van de letter en dat van het inlegkarton (bijvoorbeeld blauw of roze). Zo laat je jouw letters letterlijk van het karton knallen.

Groot, klein en laag
Ook voor (kerst)bonbons, met 12- of 15-vaks inlegger, zijn deze doosjes geschikt, eventueel met een gekleurd lint voor de afwerking. Beko Verpakkingen levert zowel kleine als grote doosjes, en doosjes die iets lager zijn dan de traditionele letterdoosjes, voor een nóg strakker effect (GK-07B). Die lagere doosjes passen bovendien goed in de brievenbus. Kortom: laat jouw overgebleven doosjes eind december niet op zolder liggen, maar gebruik ze ook voor andere gelegenheden. Wedden dat ze in de smaak vallen?

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag dan je accountmanager van Beko Verpakkingen voor meer informatie.

Ook interessant om te lezen

  Rise! #2 2020 Rise! #2 2020
  Feest in uw winkel!
  Rise! #2 2020
  Met de inspiratie uit Rise! maakt u dit voorjaar een feestje in uw winkel! Ook (of misschien wel vooral) in deze corona-tijd zoekt de consument lekkere producten om thuis van te genieten!
  Rise!
  [EMPTY]
  Rise! #1 2020 Rise! #1 2020
  De trends van 2020
  Rise! #1 2020
  We hebben de oliebollen net achter de kiezen dus steken de goede voornemens alweer de kop op! Wat betekent dat voor u, als bakker?
  Rise!
  [EMPTY]
  Rise! #4 Rise! #4
  Het einde van 'goed genoeg'
  Rise! #4
  De consument wil niet iets van de schappen trekken en afrekenen. De consument wil echt contact!
  Rise!
  [EMPTY]