Menu
totaalpartner in business

Rise! #4

De consument wil niet iets van de schappen trekken en afrekenen. De consument wil echt contact.

De drukste tijd van het jaar staat weer voor de deur, tijd om uw passie te laten spreken. 'Gewoon 'goed genoeg' is niet langer goed genoeg, de consument verwacht het beste van het beste' volgens Baktechnisch-adviseur Michel Schröder. De meeste bakkers hebben in deze digitale wereld de luxe dat ze een klant persoonlijk kunnen aanspreken, maak daar gebruik van. Onderschat nooit de kracht van het praatje en gebruik dat juist om meer bijverkoop te genereren. Daarnaast moet uw product natuurlijk van topkwaliteit zijn. December is de maand om u als ambachtelijke bakker te profileren en uit te blinken in klassiekers. De consument haalt zijn stol liever bij u dan bij de supermarkt, vanwege het ambacht dat erin zit. Het zijn de details die het verschil maken. Laat Rise! u inspireren stappen omhoog te zetten en misschien wel boven uzelf uit te stijgen. 

Inmiddels is Rise! 4 bij u thuisbezorgd. Is dat niet het geval? Lees hier Rise! #4

Ook interessant om te lezen

  Rise! #2 2020 Rise! #2 2020
  Feest in uw winkel!
  Rise! #2 2020
  Met de inspiratie uit Rise! maakt u dit voorjaar een feestje in uw winkel! Ook (of misschien wel vooral) in deze corona-tijd zoekt de consument lekkere producten om thuis van te genieten!
  Rise!
  [EMPTY]
  Rise! #1 2020 Rise! #1 2020
  De trends van 2020
  Rise! #1 2020
  We hebben de oliebollen net achter de kiezen dus steken de goede voornemens alweer de kop op! Wat betekent dat voor u, als bakker?
  Rise!
  [EMPTY]
  Focaccia kip pesto Focaccia kip pesto
  recept
  Focaccia kip pesto
  Een focaccia is van oorsprong een Italiaans plat brood dat gegeten kan worden als bijgerecht bij bijvoorbeeld een kop soep of een frisse salade.
  Recept
  [EMPTY]