Menu
totaalpartner in business

Rise! #3

De wereld van bakkers, patissiers en chocolatiers is flink in beweging. Maar wat speelt er precies? Wat kunt u ermee? En hoe blijft u bij? U hebt het al druk genoeg. Gelukkig is er Rise! Dit is hét magazine dat u lekker bijpraat over de laatste ontwikkelingen. Beter nog: hét magazine dat u laat zien hoe collega-professionals het doen en dat u telkens weer op ideeën brengt om uw zaak naar nieuwe hoogten te laten rijzen.

U voelt continu de hete adem van supermarkten in uw nek. Die hebben inmiddels al 82% van de broodmarkt in handen. Rise! wil u handvatten en vooral inspiratie geven om u van de concurrentie te onderscheiden. Rise! laat zien hoeveel nieuwe mogelijkheden er zijn. Hoe bakkers die succesvol zijn, te werk gaan. Welke producten net even wat meer opbrengen dan het reguliere assortiment. Daarnaast licht Rise! bijzondere verhalen uit zodat iedereen er van kan leren en zich kan laten inspireren. Als ondernemer bent u zo druk met uw dagelijks werk dat u, begrijpelijk, weinig tijd heeft om zelf steeds weer de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied bij te houden. Terwijl dat zo belangrijk is. Wie zich niet weet te onderscheiden, kan het heel moeilijk gaan krijgen. Laat Rise! u inspireren stappen omhoog te zetten en misschien wel boven uzelf uit te stijgen.

Inmiddels is Rise! 3 bij u thuisbezorgd. Is dat niet het geval? Dan kunt u hier Rise! #3 inzien

Ook interessant om te lezen

  Rise! #2 2020 Rise! #2 2020
  Feest in uw winkel!
  Rise! #2 2020
  Met de inspiratie uit Rise! maakt u dit voorjaar een feestje in uw winkel! Ook (of misschien wel vooral) in deze corona-tijd zoekt de consument lekkere producten om thuis van te genieten!
  Rise!
  [EMPTY]
  Rise! #1 2020 Rise! #1 2020
  De trends van 2020
  Rise! #1 2020
  We hebben de oliebollen net achter de kiezen dus steken de goede voornemens alweer de kop op! Wat betekent dat voor u, als bakker?
  Rise!
  [EMPTY]
  Rise! #4 Rise! #4
  Het einde van 'goed genoeg'
  Rise! #4
  De consument wil niet iets van de schappen trekken en afrekenen. De consument wil echt contact!
  Rise!
  [EMPTY]