Menu
totaalpartner in business

Qarton: steviger, duurzamer en diepvriesbestendiger

De verpakkingen van onze ambachtelijke producten hebben een impact op ons milieu. De consument is zich hiervan bewust en betaalt graag wat extra voor duurzamere alternatieven. Dat is Qarton: verleidelijke kwaliteitsverpakkingen uit eigen land, geproduceerd van duurzame grondstoffen.

Ontwikkeld dóór bakkers, vóór bakkers
De grote kracht van Qarton is dat het samen met banketbakkers is ontwikkeld. Dat er goed geluisterd is naar de bakker, zie en voel je meteen. De gebaksdozen zijn gemaakt van extra sterk karton, de vensters van PLA van een zwaardere kwaliteit die veel duurzamer is dan traditionele plastics. De gebaksdozen voelen stevig aan, óók tijdens en na gebruik in de koeling of vriezer. Zo worden je kwaliteitsproducten optimaal beschermd, ook als je ze voor langere tijd gekoeld wil presenteren. 

Qarton uit eigen land
Qarton is een op-en-top Nederlands product en wordt gemaakt van FSC-gecertifi ceerd karton van een Nederlandse fabrikant. De ketens zijn kort en alles is controleerbaar en traceerbaar. De Qarton gebaks- en vensterdozen zijn een slimme investering die waarde toevoegt aan je product. De investering is snel terugverdiend, want de marketingwaarde van dit product weegt op tegen de kleine meerprijs.

Met of zonder dessin
De consument van nu is op zoek naar een stuk verluxing. Niet alleen in het aanbod in de winkel, maar ook in de verpakking. Een verpakking doet zoveel meer dan alleen beschermen: het is een communicatiemiddel bij uitstek. De kwaliteitsdozen van Qarton stralen iets exclusiefs uit, waar de consument graag extra voor betaalt. De dozen komen in een neutrale zwarte lijn, maar je kunt de dozen ook in je eigen huisstijl laten bedrukken of met een krachtig ontwerp. Alles is mogelijk!

Nog meer inspiratie opdoen over het verpakkingsconcept van Qarton? Ga dan naar qarton.eu of vraag je accountmanager van Beko Verpakkingen voor meer informatie.

Ook interessant om te lezen

  Rise! #2 2020 Rise! #2 2020
  Feest in uw winkel!
  Rise! #2 2020
  Met de inspiratie uit Rise! maakt u dit voorjaar een feestje in uw winkel! Ook (of misschien wel vooral) in deze corona-tijd zoekt de consument lekkere producten om thuis van te genieten!
  Rise!
  [EMPTY]
  Rise! #1 2020 Rise! #1 2020
  De trends van 2020
  Rise! #1 2020
  We hebben de oliebollen net achter de kiezen dus steken de goede voornemens alweer de kop op! Wat betekent dat voor u, als bakker?
  Rise!
  [EMPTY]
  Rise! #4 Rise! #4
  Het einde van 'goed genoeg'
  Rise! #4
  De consument wil niet iets van de schappen trekken en afrekenen. De consument wil echt contact!
  Rise!
  [EMPTY]