Menu
totaalpartner in business
Ter inspiratie vindt u hier ideeën, tips, recepten en trends in food. Ook de edities van het magazine Rise! kunt u doorbladeren en u laten inspireren door collega-professionals.
Toon alles
Rise! #4
Het einde van 'goed genoeg'
Rise! #4
De consument wil niet iets van de schappen trekken en afrekenen. De consument wil echt contact!
Rise!
Gevulde chocoladeletter: White Chocolate Speculaas
recept
Gevulde chocoladeletter: White Chocolate Speculaas
Neem een zijstap van traditionele chocoladeletters en ga voor gevulde letters met zachte vullingen en knapperige inclusies!
Recept
Choc Art
Focaccia kip pesto
recept
Focaccia kip pesto
Een focaccia is van oorsprong een Italiaans plat brood dat gegeten kan worden als bijgerecht bij bijvoorbeeld een kop soep of een frisse salade.
Recept
Verpak en verleid het hele jaar door
Lekker (ver)pakkend
Verpak en verleid het hele jaar door
Onderschat nooit de kracht van een multifunctionele verpakking!
Lekker (ver)pakkend
Tulband King Amarena
Recept
Tulband King Amarena
Tulband: de koninklijke lekkernij
Recept
Smelten, koelen, spuiten
de innovators
Smelten, koelen, spuiten
De CW40 maakt het wel héél gemakkelijk om chocolade te maken en jezelf te onderscheiden.
De Innovators
Notenbrood
Recept
Notenbrood
Notenbrood met meer smaak en een herfst-tintje
Recept
Bijzonder van A tot Z
Choc Art
Bijzonder van A tot Z
Een zijstap van traditionele chocoladeletters naar bijzondere, gevulde letters met een WOW-effect!
Choc Art
Rise! #3
Kijk naar buiten!
Rise! #3
Staar u niet blind op de kalender, maar kijk naar buiten en stem uw assortiment af op wat u ziet! Het weer is bepalend voor het koopgedrag van de consument.
Rise!
Rook, vuur & focaccia
Bekolicious
Rook, vuur & focaccia
Combinaties tussen zoet en hartig of een echte klassieker, focaccia's voor bij de borrel en de barbeque.
Recept
Pastochef: de machine die alles kan
De innovators
Pastochef: de machine die alles kan
Pastochef als meest veelzijdige alleskunner waar andere machines slechts van kunnen dromen.
De Innovators
Qarton: steviger, duurzamer en diepvriesbestendiger
Lekker (ver)pakkend
Qarton: steviger, duurzamer en diepvriesbestendiger
Gebaksdozen van Qarton zijn steviger, duurzamer en diepvriesbestendiger. En daarnaast tijdloos en smaakvol!
Lekker (ver)pakkend
Rise! #2
Kleur de zomer
Rise! #2
Vol met inspiratie om bakkers, patissiers en chocolatiers naar nieuwe hoogten te laten rijzen.
Rise!
Focaccia creamy blueberry
Recept
Focaccia creamy blueberry
De focaccia heeft met zijn veelzijdigheid de wereld verovert! Maar hoe stel je de perfecte focaccia samen?
Recept
Focaccia met speculaas
Recept
Focaccia met speculaas
Focaccia kan altijd en overal. Het grootste voordeel van een focaccia is de veelzijdigheid. Rond of vierkant, hartig of zoet, u kunt continu variëren
Recept
Ei-catchers
Choc Art
Ei-catchers
Ambachtelijk vingerwerk volgens trends en feestdagen. Voor de startende bakker tot ervaren kunstenaar.
Choc Art
Durum: powergraan voor passievol brood
Bekolicious
Durum: powergraan voor passievol brood
Powergraan ideaal voor smaakvol brood met een rijke textuurontwikkeling.
Bekolicious
De Diviseuse voor het perfecte desembroodje
De innovators
De Diviseuse voor het perfecte desembroodje
De Diviseuse is een supergadget voor het perfecte, strakke broodje.
De Innovators
Pak uit en pak in stijl
Lekker (ver)pakkend
Pak uit en pak in stijl
Bij verluxing van het assortiment hoort ook een nieuwe, luxere verpakking. Handige toepassingen en meer.
Lekker (ver)pakkend
Rise! #1
Kakelverse inspiratie
Rise! #1
Vol met inspiratie om bakkers, patissiers en chocolatiers naar nieuwe hoogten te laten rijzen.
Rise!