Ter inspiratie vindt u hier ideeën, tips, recepten en trends in food. Ook de edities van het magazine Rise! kunt u doorbladeren en u laten inspireren door collega-professionals.

Het feest gaat door!
Rise! #3 2020
Een nieuwe uitgave van Rise!... boordevol mooie verhalen, lekkere recepten en informatie over de eerste digitale Beko Najaarsdagen. Want dat feest gaat door!
Rise!

Feest in uw winkel!
Rise! #2 2020
Met de inspiratie uit Rise! maakt u dit voorjaar een feestje in uw winkel! Ook (of misschien wel vooral) in deze corona-tijd zoekt de consument lekkere producten om thuis van te genieten!
Rise!

De trends van 2020
Rise! #1 2020
We hebben de oliebollen net achter de kiezen dus steken de goede voornemens alweer de kop op! Wat betekent dat voor u, als bakker?
Rise!

Het einde van 'goed genoeg'
Rise! #4
De consument wil niet iets van de schappen trekken en afrekenen. De consument wil echt contact!
Rise!

Kijk naar buiten!
Rise! #3
Staar u niet blind op de kalender, maar kijk naar buiten en stem uw assortiment af op wat u ziet! Het weer is bepalend voor het koopgedrag van de consument.
Rise!

Kleur de zomer
Rise! #2
Vol met inspiratie om bakkers, patissiers en chocolatiers naar nieuwe hoogten te laten rijzen.
Rise!

Kakelverse inspiratie
Rise! #1
Vol met inspiratie om bakkers, patissiers en chocolatiers naar nieuwe hoogten te laten rijzen.
Rise!

recept
Gevulde chocoladeletter: White Chocolate Speculaas
Neem een zijstap van traditionele chocoladeletters en ga voor gevulde letters met zachte vullingen en knapperige inclusies!
Recept
Choc Art

recept
Focaccia kip pesto
Een focaccia is van oorsprong een Italiaans plat brood dat gegeten kan worden als bijgerecht bij bijvoorbeeld een kop soep of een frisse salade.
Recept

Lekker (ver)pakkend
Verpak en verleid het hele jaar door
Onderschat nooit de kracht van een multifunctionele verpakking!
Lekker (ver)pakkend

de innovators
Smelten, koelen, spuiten
De CW40 maakt het wel héél gemakkelijk om chocolade te maken en jezelf te onderscheiden.
De Innovators

Choc Art
Bijzonder van A tot Z
Een zijstap van traditionele chocoladeletters naar bijzondere, gevulde letters met een WOW-effect!
Choc Art

Bekolicious
Rook, vuur & focaccia
Combinaties tussen zoet en hartig of een echte klassieker, focaccia's voor bij de borrel en de barbeque.
Recept

De innovators
Pastochef: de machine die alles kan
Pastochef als meest veelzijdige alleskunner waar andere machines slechts van kunnen dromen.
De Innovators

Lekker (ver)pakkend
Qarton: steviger, duurzamer en diepvriesbestendiger
Gebaksdozen van Qarton zijn steviger, duurzamer en diepvriesbestendiger. En daarnaast tijdloos en smaakvol!
Lekker (ver)pakkend

Recept
Focaccia creamy blueberry
De focaccia heeft met zijn veelzijdigheid de wereld verovert! Maar hoe stel je de perfecte focaccia samen?
Recept

Recept
Focaccia met speculaas
Focaccia kan altijd en overal. Het grootste voordeel van een focaccia is de veelzijdigheid. Rond of vierkant, hartig of zoet, u kunt continu variëren
Recept

Choc Art
Ei-catchers
Ambachtelijk vingerwerk volgens trends en feestdagen. Voor de startende bakker tot ervaren kunstenaar.
Choc Art

Bekolicious
Durum: powergraan voor passievol brood
Powergraan ideaal voor smaakvol brood met een rijke textuurontwikkeling.
Bekolicious
Sluiten
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
SluitenGeef aan welke nieuwsbrieven van Beko Coöperatie of de Beko-bedrijven u wilt ontvangen.